Блог створений для вчителів початкових класів, дбайливих батьків та допитливих учнів. Тут ви зможете знайти багато корисної та цікавої інформації. Приємної подорожі сторінками блогу!

четверг, 7 марта 2019 г.

Привітаю маму з святом!

  
 Нарешті настала весна – пора сонця, радості, квітів і надії. І якби там не було холодно, все ж весна озветься до нас радістю. Розтане сніг, відступлять морози, в серце постукає надія. Надія, що всі зимові негаразди, так як і зима, минуть, відлетять і світ оновиться.  З приходом весни  наближається день, коли ми вимовляємо слово «жінка», розуміючи при цьому не прання, прибирання і приготування їжі, а квіти, свято і добрий настрій. І сьогодні цей гарний настрій своїм матусям, бабусям, вчителям та дівчаткам  подарували учні початкових класів, підготувавши для них святкову програму "ЇЇ величність Жінка". 
Для наших найдорожчих нам людей на святі лунали найніжніші слова привітань, чудові пісні, ритмічний танок у виконанні дівчат 2-4 класів. Сьогодні ми дарували тільке найкраще. Не забули і про подарунки, які виготовили власноруч зі своїми класними керівниками.
 Дорогі жінки! Від усієї душі бажаємо вам доброго здоров’я і нев’янучої краси!
Нехай у ваших домівках панує спокій і затишок. Нехай ваше життя буде безхмарним, а доля – щасливою. Всім присутнім на нашому святі бажаємо бути завжди красивими, щасливими, чарівними.


Комментариев нет:

Отправить комментарий