Блог створений для вчителів початкових класів, дбайливих батьків та допитливих учнів. Тут ви зможете знайти багато корисної та цікавої інформації. Приємної подорожі сторінками блогу!

пятница, 9 февраля 2018 г.

День безпеки в Інтернеті

Комп'ютер - штучка непроста,
це чудо техніки сучасне.
  Наше сьогодення неможливо уявити без мобільних телефонів, ноутбуків, планшетів, комп'ютерів. Це найбільший винахід людства. Всесвітня павутинка змінила уявлення людей про час, відстані, способи спілкування. Завдяки Інтернету ми можемо творити та співпрацювати. Та на жаль Інтернет може приховувати в собі багато небезпек, бо не все зустрічається в мережі логічно обгрунтоване і безпечно. 
   У нашій школі вже стало традицією  у другий вівторок лютого відзначати Міжнародний День безпечного Інтернету. Сьогодні у 2 класі була незвичайна виховна година. Ми подорожували стежками цікавої країни, яка носить назву Інтернет. У подорожі брали участь дві команди: "Мишки-програмишки" та "Розумні ноутбуки". Та щоб під час маршруту не потрапити у небезпеку, чарівна скринька подарувала нам правила розумного користувача подорожі. Потрапивши до столиці Інтернет-країни Windows ми пройшлися вулицею Теоретичною, де на нас чекали загадки Мудрого Монітора. На річці Інформаційній врятували слова, які підхопили страшний вірус у Вірусному озері. Щоб вони зазвучали правильно, довелося  місцями змінити літери. Дібравшись до зупинки "Будинок Інтернет-ресурсів" познайомилися з дитячими сайтами. Наша подорож-гра закінчилася дружбою.


Памя'тайте! В країні Інтернет не все є надійним і правдивим. Будьте уважними!

Комментариев нет:

Отправить комментарий