Блог створений для вчителів початкових класів, дбайливих батьків та допитливих учнів. Тут ви зможете знайти багато корисної та цікавої інформації. Приємної подорожі сторінками блогу!

понедельник, 22 мая 2017 г.

Прощавай, Букварику!


Є святкових днів багато
На листках календаря.
А між ними й наше свято,
Вшанування Букваря!


    Урочисто й цікаво пройшло традиційне свято прощання  першокласників зі своєю першою школярською книгою - Букварем. 22 травня 2017 року у актовому залі школи зібралося багато гостей: адміністрація школи, вчителі, учні початкових класів, батьки, всі, хто в хвилини смутку й радості були завжди поруч з нами протягом року.
     На святі першокласники із задоволенням розповідали вірші, відгадували загадки, які їм приготували кіт Базиліо та лисиця Аліса, співали пісні, танцювали. Разом з Буквариком вони завітали до країни Букляндії, де їх зустріли нові підручники.
  

   За успішне подолання першої сходинки у шкільному житті Букварик разом з класним керівником вручив першокласникам дипломи за перші успіхи у навчанні.  















      Дорогі діти! Шановні гості! Ми щиро вдячні тим, хто завітав на наші перші жнива, допомагав у підготовці та проведенні свята.  Сподіваюсь, що зібрані зернятка знань проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло сьогоднішнього свята залишиться у серцях наших дітей назавжди!
     Бажаю вам, дорогі діти, успіхів у навчанні, а вам, шановні батьки, - бачити своїх дітей завжди здоровими і щасливими.

Комментариев нет:

Отправить комментарий